American brand for an envied casual look

0725 409 991 f1479k1@knvl.eu

Timeout

TIMEOUT was established in California by a group of young persons wanting to promote free lifestyle.

0/5 0 ratings

Timeout Fall/Winter Collection 2018-2019

Prin noua colectie de toamna-iarna, brandul Timeout ramane dedicat valorilor si radacinilor sale. Toti cei care indragesc stilul preppy, vor gasi in aceasta colectie ce graviteaza in jurul trioului de culori rosu-alb-albastru, o puternica amprenta a stilului american. Printre articolele din noua colectie se remarca veste si blazere in culori vibrante, camasi cu detalii inedite atat pentru femei cat si pentru barbati , o varietate de jachete, de la subtiri la jachete calduroase.

Colectia de toamna-iarna evoca prin paleta sa cromatica imaginea orasului Los Angeles peste care se asterne seara. Desi dominata de nuante puternice de albastru indigo, completate de alte doua culori: rosu si alb, noua colectie aduce ca si element de noutate culorile metalice, in nuante de argintiu si chrom.

Ca in fiecare sezon, materialele au fost atent selectate, pastrand o directie eco-friendly. Din fibre de origine vegetala, articolele din colectie Timeout sunt o alternativa prietenoasa si ofera o experienta placuta si confortabila, ori de cate ori sunt purtate.

Pastrand ca prima prioritate necesitatea unei garderobe usor de adaptat in orice conditie, noua colectie de toamna-iarna curpinde piese versatile, potrivite pentru fiecare zi a saptamanii. Piesele sunt la granita contopirii stilului clasic cu cel casual, acest lucru permitand sa raspunda tuturor imprejurarilor cotidiene.

Culori vibrante si accente metalice, materiale atent selectate, croiuri si modele variate si detalii elaborate – un rezumat a unei noi colectii ce va asteapta in magazinele noastre sa o descoperiti.

We also recommend you...